Se incarca ... ...
Sharm el Sheikh

 

MĂNĂSTIREA SFÂNTA ECATERINA
Vizită la mănăstirea Sf. Ecaterina (obligatorie purtarea de pantaloni lungi si acoperirea brațelor, capului) urmat de cumpărături în Dahab, „orașul de aur”. Masa de prânz inclusă. Taxa de participare orientativa: 50 eur/pers

INSULA TIRAN
Excursie cu vaporul pe Marea Roșie, cu 3 opriri pentru snorkeling. Servicii incluse: masa de prânz, echipament pentru snorkeling, băuturi răcoritoare. Taxa de participare orientativa: 36 eur/pers

RAS MOHAMED
Excursie cu vaporul la paradisul subacvatic de la Ras Mohamed, cu 3 opriri de snorkeling. Servicii incuse: masa de prânz, echipament de snorkeling, băuturi răcoritoare. Taxa de participare orientativa: 46 eur/pers

QUAD SAFARI
Descoperiți viața localnicilor prin această vizită într-un sat de beduini. Inclus: plimbare cu ATV-uri, observarea stelelor, narghilea, răcoritoare. Taxa de participare orientativa: 25 eur/pers

TURUL STAȚIUNII SHARM EL SHEIKH
Excursie de ½ zi: se vizitează stațiunea: moscheea veche, biserica, o expoziție de parfumuri, timp liber în piața veche. Taxa de participare orientativa: 13 eur/pers.

CAIRO, 1 ZI CU AVIONUL
Excursie de o zi, cu vizita la: piramidele din Ghiza, Muzeul de Egiptologie, Sfinxul, atelier de parfumerie sau papirus. Taxa de participare orientativa: 215 eur/pers, inclusiv intrarile la obiectivele din program si masa de pranz (fara bauturi).

CAIRO- cu autocar
Autoitatile din Egipt interzic excursia in Cairo cu autocarul. Pana la noi reglementari vizita in Cairo este posibila doar cu avionul.

LUXOR, 1 ZI CU AVIONUL
Excursie de o zi, cu avionul, care include vizita la: Templul Karnak, Templul lui Hatshepsut, Colosii lui Memnon, Valea Regilor, plimbare cu barca pe Nil. Taxa de participare orientativa: 220 eur/pers, inclusiv intrarile la obiectivele turistice incluse in program si masa de pranz (se serveste pe vasul de croaziera).

Cairo Express Travel oferă o gamă mai variată de programe facultative, prezentate la fața locului, in cadrul intalnirii “Info meeting”. Pentru mai multe detalii sau alte programe facultative va rugam sa contactati colegii nostrii de la fata locului.

Nota:
- Excursiile facultative organizate de Cairo Express Travel sunt asistate de ghid/asistenta turistica (dupa caz) de limba romana. La cerere putem oferi si ghizi vorbitori de alte limbi.
- Agentia partenera isi rezerva dreptul la modificarea tarifelor si itinerariilor excursiilor prezentate. Tarifele prezentate mai sus sunt orientative, la fata locului pot fi practicate alte tarife.
- Deoarece in cazul excursiilor facultative raportul contractual este intre turist si partenerul nostru (Cairo Express Travel), rezervarea acestora este posibila doar la fata locului!