Se incarca ... ...
Parteneri locali
RED SEA HOTELS
În ultimii ani lanțul Red Sea Hotels a devenit unul dintre cele mai mari în Egipt. Garanția succesului este calitatea înaltă a serviciilor și gradul de mulțumire a miilor de oaspeți.
Istoria Red Sea Hotels a început acum 30 de ani prin inaugurarea unui hotel de 3 stele. De aici s-a ajuns la un portfoliu important, numai de 4 și 5 stele. Fiecare hotel este o lume separată, chiar dacă scopul arhitectural este același: aducerea aproape de călători senzația orientală a celor 1001 de nopți, atmosferă care poate fi pe deplin simțită și savurată în restaurante, în grădinile de un verde impecabil sau pe plajă, în fundal cu albastrul profund al Mării Roșii.
Odată cuprinși de acest farmec, oaspeții se întorc cu mare plăcere în propriul lor hotel în Hurghada, Sharm el Sheikh și Makadi Bay pentru a savura din locul preferat ambianța și natura care renaște de la an la an. În hotelurile Red Sea fiecare categorie de oaspeți își găsește vacanța prefectă: tinerii, persoanele mai în vârstă, familiile și amatorii de sejur activ se pot delecta cu programele adecvate.
Cele mai noi unități deschise in 2012 în Makadi Bay reflectă deplin, atât prin arhitectură cât și prin amenajare interioară, preocuparea proprietarilor de a clădi ceva modern, adaptat la schimbarea continuă a așteptărilor turiștilor. Hotelul de lux Makadi Spa se recomandă adulților care caută o oază de liniște, în timp ce Grand Waterworld este locul vacanței perfecte pentru familii, fiind dotat cu un aquaparc imens (separat pentru copii) și o serie de facilități de sport. Ambele hoteluri de lux sunt amplasate pe plaja din Makadi Bay, renumită prin bariera de corali ce o străjuiește, cu o biodiversitate cu totul fascinantă, de poate fi descoperită prin snorkeling sau scufundări.
Din 2013, cunoscutul hotel Siva Sharm din Sharm el Sheikh face parte și el din lanțul Red Sea.
În viitor lanțul dorește să se extindă, derulând în prezent investiții majore în zona de agrement Sahl Hasheesh. Deschiderea noilor hoteluri de 5 stele. În același timp, în Makadi Bay este în curs de amenajare un teren de golf ultarmodern cu 18 găuri.
Vă invităm să descoperiți alături de noi ospitalitatea localnicilor și să vă petreceți concediul perfect într-unul din hotelurile Red Sea !
 
CAIRO EXPRESS TRAVEL
Cairo Express Travel (CET) este de ani buni colaboratorul ETI în Egipt. Ghizii CET stau la dispoziția turiștilor cu mult profesionalism. Ghidul local vizitează zilnic hotelurile Red Sea Hotels, ajută la alegerea programelor facultative, încearcă să asigure condițiile unui sejur perfect. Răspunde la orice întrebare și caută tot timpul soluția cea mai buna.
Important: programele facultative oferite de CET nu sunt organizate de ETI, se rezerva doar la agentul local al CET. Turistul intră în raport juridic direct cu CET.
Colegii de la CET, selectați după criterii foarte stricte, vorbesc toți limba engleză și participă permanent la programe de prefecționare profesională. Acordă asistență la sosire, la procurarea vizei, la transfer. Stau la dispoziția turiștilor la orele de informare, la organizarea excursiilor facultative și ori de câte ori este necesar. Contactele lor atașate mapelor de prezentare ce se înmână turiștilor și sunt afișate pe panourile de afișaj ETI aflate în lobby-ul hotelurilor. Pentru turiștii români asigurăm ghid în limba română.