Se incarca ... ...
Despre ETI
DRAGI TURIȘTI, COLEGI ȘI PRIETENI!
Ne bucurăm foarte mult, că avem ocazia de a vă prezenta grupul de firme Express Travel Internațional (ETI):
Compania a fost înființată în anul 1998 în Germania, în orașul Frankfurt, proprietari fiind Maja Jennifer Köhl și soțul ei, Mohamed Samir. La început portofoliul companiei includea exclusive programe turistice și de vizită în Egipt, pe parcurs oferta fiind diversificată și cu alte destinații. Firma a pus accent de la bun început pe calitate și pe servicii de încredere, alegându-și partenerii cu grijă.
Parte din companie este Red Sea Hotels – lanț hotelier din Egipt,  cu servicii de încredere și de categorii adecvate pentru toate gusturile și buzunarele, situate în cele mai importante stațiuni: Hurghada și Sharm el Sheikh.
Grupul de firme are propria flotă de vase de croazieră, numită Grand Cruises, alcătuită din 9 vase de diferite categorii, cu servicii de calitate. Programul de Croazieră pe Nil este organizat cu flota Grand Cruises.
Agenția parteneră de incoming din Egipt, partenerul nostru la destinație, responsabil pentru transferuri, programe locale, asistență turistică, ghidaj este Cairo Express Travel (CET), aparținând de asemenea grupului de firme.
În 2005 s-a deschis Express Travel International Austria, touroperator specializat pe Egipt, cu sediul în Viena. În cei 14 ani de activitate firma și-a diversificat portofoliul de destinații, având săptămânal peste 3.000 de turiști cu plecare din Austria. ETI și-a deschis filiale în mai multe țări din Europa, fiind prezent în: Germania, Austria, Elveția, Ungaria, Slovenia, Slovacia, Polonia, Cehia, Marea Britanie și ocupând un loc fruntaș printre touroperatorii, care oferă sejururi și programe turistice pe destinația Egipt.
În data de 20 Martie 2018 am deschis și filiala din România, având în primul an în total 13.560 de turiști români, care au ales să călătorească cu noi în Egipt.
În anul 2018 au călătorit din Europa în Egipt cu Express Travel International în total 580.000 de turiști, firma ajungând astfel lider de piață în Germania, Austria, Slovacia și Ungaria pe această destinație. 
Pentru anul în curs v-am pregătit o gamă și mai variată de programe de vacanță în superbele stațiuni de la Marea Roșie: Hurghada și Sharm el Sheikh, cu plecare din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Debrecen, Budapesta, Viena sau din alte orașe din Europa. Pentru detalii și descrieri vă invităm să răsfoiți a patra ediție a catalogului în limba română.
Serviciile de calitate oferite de hotelurie Red Sea, ospitalitatea localnicilor, istoria unică a Egiptului, farmecul orientului, albastrul profund al Mării Roșii, biodiversitatea rară și soarele care strălucește în orice anotimp, constituie ingredientele unui sejur perfect.
Vă așteptăm cu drag! Ne vedem în Egipt?
Cu drag,
Martin Hafner - director general si Echipa ETI Romania