Se incarca ... ...
Sharm El Sheikh

SHARM EL SHEIKH
 

Peninsula Sinai are o atmosfera si o frumusete incomparabila: crestele stancoase ale Muntilor Sinai sunt despartite de Marea Rosie de catre desertul de un auriu infinit, rezultand un peisaj unic. Parcul National Ras Mohamed si zona Dahab sunt printre cele mai aspectuoase si cele mai indragite locuri de scufundari din lume, iar o excursie cu jeepurile in desertul Sinai este o aventura de neuitat.O vizita la Manastirea Sfanta Ecaterina, situat la Poalele Muntelui Sinai, construit pe locul unde se crede că profetul Moise a văzut Rugul Aprins este o adevarata calatorie in istorie, fiind cea mai veche manastire crestina locuita din lume.

Sharm el-Sheikh este una dintre cele mai populare destinații turistice din lumea arabă. Ofera o gama variata de hoteluri si resorturi, cluburi de renume international si multe posibilitati de recreere.

Propuneri: vizită la Na’ama Bay, centrul comercial al statiunii, cu plaje cu nisip fin, hoteluri, magazine, restaurante si cafenele, casinouri, centre de scufundări etc., plimbare în Old Market pentru a savura atmosfera tipica orientala.