Se incarca ... ...
Hurghada

Partenerul nostru local din Egipt – CAIRO EXPRESS TRAVEL - ofera turistilor nostrii o gama variata de excursii facultative la tarife speciale:

• Shopping – Tarif: 5 eur/pers
Vizita si posibilitate de cumparaturi in bazarul local
• Vizita in Centrul din Hurghada + Portul ‘Grand Marina’ + Shopping: 16 eur/pers
Vizita in portul de iahturi din Hurghada denumit ‘Grand Marina’, urmat de o vizita in centrul statiunii Hurghada cu sesiune de cumparaturi in magazinele locale
• Mini Egypt Park - Tarif: 25 Eur/pers
Vizita in parcul Mini Egypt (unde puteti vedea in miniatura cladirile emblematice din Egipt).
• Excursie cu semisubmarin – Tarif: 25 Eur/pers
Croaziera pe mare cu semisubmarin, unde aveti posibilitatea de a admira viata subacvatica diversificata si colorata a Marii Rosii.
• Snorkeling – Tarif: 29 Eur/pers
Excursie pe Marea Rosie, cu opriri in locurile emblematice pentru snorkeling (pranz traditional egiptean inclus)
Snorkeling + Insula Giftun – Tarif: 34 Eur/pers
Excursie pe Marea Rosie, cu opriri in locurile emblematice pentru snorkeling si posibilitate de plaja pe Insula Giftun (pranz traditional egiptean inclus)
• Diving + Snorkeling + Insula Giftun - Tarif: 44 Eur/pers
Excursie pe mare cu snorkeling si scufundari, cu posibilitate de plaja pe Insula Giftun (pranz traditional egiptean inclus)
• Snorkeling de noapte – Tarif: 79 eur/pers
Excursie de noapte pe Marea Rosie, cu doua opriri pentru snorkeling in prima zi si o oprire in a doua zi dis de dimineata. (Pranz, cina barbeque, mic dejun si bauturile nealcoolice incluse in pachet).
• Mahmya - Tarif: 79 Eur/pers
Excursie exotica pe mare cu vizita pe Insula Mahmya (excursia include pranzul)
Hammam - Tarif: 39 Eur/pers
Relaxare cu masaj intr-un hammam egiptean (cu sauna, baie cu aburi, jacuzzi, masaj)
Safari cu ATV-uri in desert - Tarif: 29 Eur/pers
Safari in desert cu atv-uri, vizita intr-un sat de beduini cu posibilitate de plimbare cu camile (tariful include bauturile racoritoare si apa potabila).
Safari cu jeepuri - Tarif: 29 Eur/pers
Aventura adevarata in desert, safari cu jeepuri (tariful include cina si bauturile racoritoare)
Super Safari (Jeep + ATV + Camila) - Tarif: 39 Eur/pers
Safari in desert cu ATV-uri si jeepuri, cu posibilitate de plimbare cu camila (tariful include bauturile racoritoare si cina).
Echitatie/Plimbare cu camila (1 ora) – Tarif: 25 eur/pers
Posibilitate de plimbare cu camila sau program de echitatie
Vizita in Luxor (1 zi) - Tarif: 79 Eur/pers
Excursie de o zi in Luxor, cu vizita la Templul Karnak, Valea Regilor si Colosii lui Memnon (excursia include pranzul cu specific egiptean, intr-un restaurant local).
Vizita in Cairo (1 zi) - Tarif: 79 Eur/pers
Incursiune in istoria Egiptului cu vizita la Piramidele si Sfinxul din Giza, urmat de vizita intr-o parfumerie traditionala. Dupa pranz programul continua cu vizita in Cartierul Coptic si la templele Iudaice din Cairo (excursia include pranzul traditional local, servit intr-una din restaurantele emblematice ale capitalei)            

Cairo Express Travel oferă o gamă mai variată de programe facultative, prezentate la fața locului, in cadrul intalnirii “Info meeting”. Pentru mai multe detalii sau alte programe facultative va rugam sa contactati colegii nostrii de la fata locului.

Nota:
- Excursiile facultative organizate de Cairo Express Travel sunt asistate de ghid sau asistenta turistica (dupa caz) de limba romana. La cerere putem oferi si ghizi vorbitori de alte limbi.
- Agentia partenera isi rezerva dreptul la modificarea tarifelor si itinerariilor excursiilor prezentate. Tarifele prezentate mai sus sunt orientative, la fata locului pot fi practicate alte tarife. 
- Deoarece in cazul excursiilor facultative raportul contractual este intre turist si partenerul nostru (Cairo Express Travel), rezervarea acestora este posibila doar la fata locului!

Gasiti mai jos combinatia de excursii facultative oferite la tarife speciale de catre partenerul nostru, CAIRO EXPRESS TRAVEL: