Se incarca ... ...
Croaziere pe Nil

DESCOPERITI EGIPTUL PRINTR-O CROAZIERA PE FLUVIUL NIL

O croazieră pe fluviul Nil este mărturia vie a îmbinării trecutului cu prezentul, vestigille arheologice și monumentele de pe mal sunt atracții turistice unice în lume. Nilul în sine are un farmec propriu care este accentuat de contrastul între verdeața albiei fluviului și deșertul roșiatic. Vasele de croazieră, bărcile numite ΄felucca΄ și apusul de soare dau o notă aparte acestui program.

Programul de croazieră derulează pe ruta Luxor -  Assuan - Luxor, oferind posibilitatea de a vizita toate atracțiile importante de-a lungul Nilului: Luxor (Templul Karnak, Valea Regilor, Templul lui Hatsepsut, Colosii lui Memnon), Templul Horus din Edfu, Templele din Kom Ombo, Assuan, complexul din Abu Simbel, etc.

Savurați o incursiune în istorie la bordul unui vas de croazieră GRAND CRUISES. Grupul de firme are propria flotă de vase de croazieră, numită Grand Cruises, alcătuită din 9 vase categorizate la 5*, oferind confort, calitate și servicii de încredere. În parteneriat cu hotelurile din lanțul RED SEA HOTELS avem posibilitatea de a vă oferi un program unic si de neuitat, Croaziera pe Nil combinat cu sejur la Marea Roșie.

 

Program de 2 saptamani:
-1 saptamana Croaziera
- 1 saptamana sejur in Hurghada

O saptamana croaziera + o saptamana sejur la unul din hotelurile din lantul Red Sea Hotels

Oferte

Program de o saptamana:
- sejur 3 nopti in Hurghada 
- program de croaziera 4 nopti

Incursiune de 4 zile la cele mai spectaculoase atractii din sudul Egiptului, cu sejur la Marea Rosie

Oferte