Se incarca ... ...
Croaziere pe Nil

O croazieră pe fluviul Nil este mărturia vie a îmbinării trecutului cu prezentul; vestigiile arheologice si monumentele din Luxor și Aswan sunt atracții turistice unice în lume. Confortul vaselor de croazieră, bărcile numite ΄felucca΄ și apusul de soare unic dau o notă aparte acestui program.
Trăiți cu noi această experiență unică, combinați incursiunea în istorie la bordul unui vas de croazieră cu relaxarea într-unul din hotelurile de la Marea Roșie.

Vedere din cabina

 COMBINAȚIE DE 1 SĂPTĂMÂNĂ CROAZIERĂ PE NIL ȘI 1 SĂPTĂMÂNĂ DE VACANȚĂ

 SOSIRE ȘI CAZARE
Primele zile după sosirea în Hurghada sunt dedicate relaxării și odihnei, în hotelul ales de la malul Mării Roșii. După acomodarea cu noul climat, odihniți și relaxați puteți începe incursiunea în istoria Egiptului Antic. Transferul de la hotelul din Hurghada/Golful Makadi la nava de croazieră ancorată in Luxor se va face cu autocare cu aer condiționat. După îmbarcarea pe vas aveți la dispoziție timp liber pentru vizită în orașul Luxor.

CULTURĂ ȘI ISTORIE
Pe durata croazierei aveți ocazia de a vizita leaganul uneia dintre primele civilizații înalte. Întâlniți în mod direct cultura și istoria Egiptului Antic, prin templele, mormintele și monumentele bine conservate, vechi de mii de ani. Croaziera este o ocazie bună de a cunoaște atât istoria țării, cât și viața localnicilor, care trăiesc de secole în armonie cu natura și cu fluviul Nil.

RELAXARE ȘI ODIHNĂ
După săptămâna de croazieră pe Nil combinată cu excursii, sejurul continuă în hotelul ales, situat la malul Mării Roșii. Savurați serviciile hotelului, plajele întinse cu nisip fin și vremea bună garantată.

 

CROAZIERĂ PE NIL combinat cu SEJUR LA MARE - 2 SĂPTĂMÂNI
7 nopți croazieră + 7 nopți sejur la Marea Roșie

Programul detaliat se poate citi AICI

   Combinația de 2 săptămâni, croazieră + sejur include 7 nopți de cazare pe vas de croazieră și 7 nopți cazare la unul dintre hotelurile preferate din Hurghada sau Golful Makadi. În ziua de luni de după sosirea în Hurghada se asigură transferul în Luxor, în port, pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră, iar după terminarea programului de croazieră se asigură transferul de retur la hotelul ales din stațiunile de pe malul mării.

Notă: Atât agenția ETI cât și partenerul din Egipt – Cairo Express Travel își menține dreptul la modificarea programului de croazieră și transfer. Programul de croazieră este organizat cu însoțitor de grup de limba germană sau engleză.

SERVICII INCLUSE ÎN TARIFUL DE BAZĂ:

 • bilet de avion pe zbor charter cu destinația Hurghada și retur
 • transfer aeroport-hotel-aeroport spre/din Hurghada/Golful Makadi
 • transfer cu autocar cu aer condiționat de la hotelul din Hurghada/Golful Makadi în Luxor și retur
 • 7 nopți cazare la hotelul ales, cu regimul de masă specificat
 • 7 nopți cazare pe vasul de croazieră, cu regimul de masă specificat
 • asistență turistică și ghid de limba germană/engleză
 • 1 bagaj de mână/persoană + 1 bagaj de cală/persoană (max 20 kg/pax)

SERVICII NEINCLUSE (COSTURI SUPLIMENTARE):

 • viza de intrare în Egipt (obligatoriu – se achiziționează la intrarea în Egipt, în aeroport!)
 • pachet excursii opționale (plată suplimentară la rezervare: 225 eur/adult, 110 eur/copil pană la vârsta de 11 ani)
 • excursii opționale plătibile la fața locului (Spectacol de sunete și lumini în Templul Karnak, vizită la mormantul lui Tutankhamon, excursia la Abu Simbel).
 • asigurare medicală și storno
 • cheltuieli personale
 • bacșiș pentru personalul vasului: 30 eur/pers (obligatoriu!)

 

Pachetul excursii opționale: 225 €/persoană. Pachetul include vizită în:

 • Luxor – Theba de Vest: Valea Regilor, Templul lui Hatshepsut, Coloșii lui Memnon, atelier de alabastru
 • Luxor – Malul de Est: Templul Karnak, Templul Luxor, Muzeul de Papiruși
 • Kom Ombo: Templul Sobek
 • Aswan: Barajul din Aswan, Templul Philae, Obeliscul neterminat, vizită pe Insula Kitchener (grădină botanică), parfumerie

Notă: tariful este valabil la înscrierea în programul de croazieră, la fața locului sunt practicate tarife mai mari!

Excursii facultative în cadrul programului Croazieră pe Nil:

 • Vizită în Abu Simbel, transfer cu autocar: 124 eur/pers, 64 eur/copil
 • Intrare la mormântul lui Tutankhamon: 250 EGP
 • Spectacol de sunete și lumini în Templul Karnak: 49 eur/pers, 35 eur/copil
 • Spectacol de sunete și lumini în Templul Philae: 49 eur/pers
 • Vizită într-un sat Nubian: 29 eur/pers, 20 eur/copil 

Mai multe detalii și alte variante de excursii sunt disponibile la ghizii de la fața locului.

Important:
- Tariful programului combinat Croazieră pe Nil + Sejur în Hurghada nu include contravaloarea pachetelor de excursii opționale (excepție când sunt stipulate expres în descriere, ca fiind incluse).
- Pachetele de excursii se pot rezerva și la fața locului, însă tarifele pot fi diferite! Excursiile marcate ca fiind facultative pot fi rezervate numai la fața locului, la ghizii noștri.
- Excursiile facultative rezervabile din Hurghada pot fi consultate aici: https://www.eti-romania.ro/programe/excursii-facultative

Notă:
- Organizatorul își rezervă dreptul la modificarea programului de croazieră și transfer (din motive tehnice sau de forță majoră)
- Ecluza de la Esna este închisă de două ori pe an, timp de 2 săptămâni, pentru mentenanță (de obicei în lunile iunie și decembrie); de aceea este posibil, ca o anumită secțiune a croazierei să fie parcursă cu autocare.
- Bacsisul este parte a vieții în Egipt. În cadrul programului de croazieră și echipajul primește bacșiș (30 eur/pers înscrisă în program). Suma este colectată de ghid în ziua sosirii și este oferită angajaților 'invizibili' (bucătari, personal de mentenanță, etc), care cu munca lor contribuie în mod semnificativ la reușita vacanței.

Pentru ofertele actuale și disponibilități apelați cu încredere la noi:

 info@eti-romania.ro 

  0040 364 403 520