Se incarca ... ...
Hurghada

 

CAIRO, 1 ZI CU AUTOCARUL
Excursie de o zi, cu vizita la: piramidele din Giza, Muzeul de Egiptologie, Sfinxul, atelier de parfumerie sau papirus. Taxa de participare orientativa: 90 eur/pers, inclusiv intrarile la obiectivele turistice din program si masa de pranz (fara bauturi).

CAIRO, 1 ZI CU AVIONUL
Excursie de o zi, cu vizita la: piramidele din Giza, Muzeul de Egiptologie, Sfinxul, atelier de parfumerie sau papirus. Taxa de participare orientativa: 275 eur/pers, inclusiv intrarile la obiectivele din program si masa de pranz (fara bauturi).

INSULA DE VIS
Excursie cu vaporul pe Marea Rosie, cu 2 opriri pentru snorkeling, vizita pe insula, intoarcere la apusul soarelui. Inclus: echipament pentru snorkeling, masa de pranz, fructe, bauturi nealcoolice calde si reci. Taxa de participare orientativa: 44 eur/pers.

INSULA GIFTUN
Excursie cu vaporul, snorkeling, vizita pe insula. Taxa de participare orientativa: 30 eur/pers

LUXOR CU AUTOCARUL
Excursie de o zi, cu autocarul, care include vizita la: Templul Karnak, Templul lui Hatshepsut, Colosii lui Memnon, Valea Regilor, plimbare cu barca pe Nil. Taxa de participare orientativa: 95 eur/pers, inclusiv intrarile la obiectivele turistice incluse in program si masa de pranz (se serveste pe vasul de croaziera).

SUPER SAFARI - CU JEEPURI SI CAMILE
Descoperiti viata localnicilor prin aceasta vizita intr-un sat de beduini. Inclus: transport cu jeepuri, plimbare cu camila, observarea stelelor in desert, narghilea, racoritoare. Taxa de participare orientativa: 45 eur/pers.

SCUFUNDARI
Program de scufundari cu tub de oxygen (inclus: instructor licentiat, echipament complet). Tarif orientativ: 65 eur/pers.

Cairo Express Travel oferă o gamă mai variată de programe facultative, prezentate la fața locului, in cadrul intalnirii “Info meeting”. Pentru mai multe detalii sau alte programe facultative va rugam sa contactati colegii nostrii de la fata locului.

Nota:
- Excursiile facultative organizate de Cairo Express Travel sunt asistate de ghid sau asistenta turistica (dupa caz) de limba romana. La cerere putem oferi si ghizi vorbitori de alte limbi.
- Agentia partenera isi rezerva dreptul la modificarea tarifelor si itinerariilor excursiilor prezentate. Tarifele prezentate mai sus sunt orientative, la fata locului pot fi practicate alte tarife. 
- Deoarece in cazul excursiilor facultative raportul contractual este intre turist si partenerul nostru (Cairo Express Travel), rezervarea acestora este posibila doar la fata locului!