loading
facebook
  • SHARM EL SHEIKH - zbor charter direct din Budapesta - in fiecare zi de vineri

  • HURGHADA din BUCURESTI - cu zbor charter BLUE AIR in fiecare zi de sambata

  • HURGHADA din CLUJ - zbor direct saptamanal - in fiecare zi de DUMINICA

  • CRACIUN si REVELION in HURGHADA - cu zbor charter din BUCURESTI si CLUJ

  • HURGHADA din BUDAPESTA - 2 zboruri directe pe saptamana - in zilele de MIERCURI si VINERI

Cautare si rezervare


Scufundari

Marea Roșie - visul scafandrilor

Tauchurlaub Ägypten - ETI.at

Marea Roșie este un adevărat paradis pentru scufundări și snorkeling. Biodiversitatea extraordinară a recifilor de corali ce străjuiesc coastele de-a lungul a sute de kilometri, lumea multicoloră a peștilor, epavele vaselor scufundate constituie atracții care sunt foarte căutate și apreciate de turiștii din toată lumea. Clima și temperatura plăcută a apei Mării Roșii asigură condiții ideale pentru excursii și sejururi de scufundări și snorkeling, tot timpul anului. Descoperiți cu noi splendoarea lumii subacvatice din Egipt !
 

 

Safari de scufundări

Ägypten Tauchen - ETI.at

Dacă doriții să savurați nu doar câteva ore senzația dată de o incursiune în lumea subacvatică, propunem participarea la un safari de scufundări. În cursul acestora se fac scufundări mai multe ori pe zi, de pe vapor, la diverși recifi de corali. Între timp turiștii se pot odihni la bordul vasului.

Detalii aici: combinații safari scufundări/sejur !

  


 

Tauchen Rotes Meer - ETI.at

Parteneri ETI

Cei care doresc descoperirea Mării Roșii însoțiti și ghidați de profesioniști, pot apela cu încredere la partenerii ETI. Aceste centre de scufundări au atestat EN 14467/ISO 24803 și certificat „Chamber of Diving and Watersports” (CDWS). Colegii de la aceste centre așteaptă turiștii cu dotări și servicii de înaltă calitate.

 
  

Sharm El Sheikh

În paradisul scafandrilor din Peninsula Sinai Vă așteaptă, pe Naama Bay, centrul se scufundări Sinai Divers.

Programe

Hurghada / El Gouna

În Hurghada și îmrejurimi Vă aștepată Aquarius Diving Club, direct pe plajă.

Programe

 

Hurghada

Euro Divers a fost înființat în urmă cu peste 30 ani de elvețieni. În prezent, echipa profesionistă de la centru Vă oferă programe într-unul din cele mai bune locuri pentru scufundări din lume:

Pachete scufundari

Safari de scufundări

Aveți posibilitatea de a alege regiunea, vasul și ruta favorită:

Detalii

 

Important

Participanții trebuie să aibă minim 10 ani, să fie buni înotători și să dețină o adeverință medicală actuală. De asemenea este nevoie de o adeverință medicală din care reiese că participantul este apt pentru program. Adeverința trebuie procurată înainte de începerea călătoriei. De asemenea, la fața locului se completează un chestionar cu privire la starea de sănătate. Scafandrilor exersați li se recomandă să aibă asupra lor atestatul (certificatul) de scafandru și celelalte documente necesare. De organizarea și derularea programelo răspunde totdeauna școala (centrul) de scufundări. . 

Katalog Ägypten Tauchen - ETI.at

 

 

Blättern Sie in unserer Tauchbroschüre!