loading
facebook
  • SHARM EL SHEIKH - zbor charter direct din Budapesta - in fiecare zi de vineri

  • HURGHADA din BUCURESTI - cu zbor charter BLUE AIR in fiecare zi de sambata

  • HURGHADA din CLUJ - zbor direct saptamanal - in fiecare zi de DUMINICA

  • CRACIUN si REVELION in HURGHADA - cu zbor charter din BUCURESTI si CLUJ

  • HURGHADA din BUDAPESTA - 2 zboruri directe pe saptamana - in zilele de MIERCURI si VINERI

Cautare detaliata


Durata calatoriei


Pretul complet

Categoria de la 1 Stele

Sunwing Family Star

late check-out, se poate păstra camera până la sosirea transferului
transfer direct de la aeroport (cca 30 min)
şezlonguri, prosoape de plajă pregătite în cameră, umbrele gratis
de la 1250 EUR
Tarife si termene
Descriere

camere familiale chiar și pentru 6 persoane
acces gratuit la serviciile hotelului Sunwing Waterworld
wifi gratuit în lobby-ul Sunwing Waterworld

Hotelul de 5 stele construit în stil oriental în imediata apropiere a hotelului Sunwing Waterworld și a fost amenajat special pentru a întămpina solicitările familiilor. Oaspeții de aici pot beneficia gratuit de serviciile Sunwing Waterworld (masă, wifi în lobby, all inclusive, șezlonguri, prosoape pregătite în camere etc., spălătoria contra cost). Pe plajă se recomandă folosirea papucilor de baie. Ștrandul este legat printr-o alee superbă de celelalte hoteluri Red Sea din zonă, respectiv cu complexul comercial Makadi Mall. Transfer gratuit, de 2 ori zilnic, spre Hurghada.


Camera

Complexul are 60 de camere dispuse pe 3 nivele. Toate camerele au dormitor separat și sufragerie combinată cu un alt colț-dormitor. Camerele amenajate modern și comod sunt dotate cu baie cu vană sau duș, WC, aer condiționat, TV satelit, telefon, seif, minibar, uscător de păr. Camerele au balcon sau terasa. Se cazează maxim 6 persoane în mai multe combinații (max 3 adulți și 3 copii, sau 2 adulți și 4 copii)

Copii

CLUB DE COPII ETI – MAXI
Pentru a delecta copiii între 4-12 ani, organizăm programe variate, 6 zile pe săptămână. Animatorii noștrii, vorbitori de germana (și engleză) au grijă de copii, fiecare vârstă își va găsi cu siguranță îndeletnicirea favorită ! Cluburile ETI – Maxi sunt disponibile în următoarele hoteluri Red Sea: Siva Grand Beach, Grand Hotel, Grand Resort, Grand Makadi, Sunwing Waterworld Makadi (Hurghada), Ghazala Gardens, Siva Sharm, Sharm Resort, Grand Hotel Sharm (Sharm el Sheikh). Toți copiii primesc cadou un tricou, o minge gonflabilă și un baticuț ETI – Maxi.

ETI BABY–SERVICE
În colaborare cu ETI – Maxi Club, ETI ajută în închirierea (se lasă cauțiune 10-20 euro) celor mai importante utilități necesare bebelușilor:
plasă contra țănțarilor
aparat de încălzit sticlă
fierbător apă
oliță
pătuț
cărucior
jocuri de ștrand

Rugăm semnalați eventualele solicitări la adresa de mail
info@eti-romania.ro !

Sport si agrement

Oaspeții pot utiliza facilitățile din Sunwing Waterworld Makadi (unele contra cost). Aerobic, gimnastică acvatică, seara programe distractive variate, muzică live, programe interesante. Contra cost biliard, fotbal în sală, tenis, fotbal, sală de fitness. Centrul de scufundări Aquarius Diving în imediata apropiere.
Ausflüge

Planen Sie jetzt schon Ihre Ausflüge für einen unvergesslichen Urlaub!

Zur Ausflugsliste

Masa

ALL INCLUSIVE
Oaspeții servesc masa la Sunwing Waterworld Makadi care oferă în cadrul conceptului all inclusive mic dejun, prânz și cină, iar în timpul zilei snacks-uri, înghețată și prăjituri. Băuturile nealcoolice locale sunt accesibile 24 de ore din 24, cele alcoolice între 10 și 24. În afara acestei perioade sunt contra cost.

Micul dejun - Bufet suedez în restaurantul FINO

Pranzul - Bufet internațional, specialități germane și elvețiene în grădina de bere, restaurant italian și mexican a la carte și un restaurant grill.

Cina - În afară de restaurantele deschise și la prânz, turiștii pot alege din alte 5 restaurante a la carte în Makadi Mall. Băuturile pot fi consumate în 7 baruri diferite.

La masă se recomandă ținută corespunzătoare. Este obligatorie brățara all inclusive. Despre serviciile din cadrul all inclusive, programul restaurantelor și barurilor vă puteți informa la fața locului. Vă atragem atenția, că la anumite restaurante se recomandă rezervarea meselor. Unele specialități se servesc contra cost.

Despre serviciile all inclusive, programul barurilor și restaurantelor, respectiv alte eventuale costuri suplimentare personalul hotelului oferă informații detaliate și actuale la fața locului. La masă se recomandă ținută corespunzătoare. Este obligatorie brățara all inclusive. Despre serviciile din cadrul all inclusive, programul restaurantelor și barurilor vă puteți informa la fața locului. Vă atragem atenția, că la anumite restaurante se recomandă rezervarea meselor. Unele specialități se servesc contra cost.

În unitate nu se fumează, fumatul se permite doar pe aleea de pe plaja și pe strand.

Parerea DvsAveti intrebari legate de rezervare ? Tarife si termene