loading
facebook
  • HURGHADA - cu plecare din Budapesta si Viena, tot anul!

  • ETI - sejur de vis la super-pret!

  • Sharm el Sheikh si Marsa Alam - saptamanal cu avion charter din Viena!

  • RED SEA HOTELS: early check-in si late check-out gratuit!

  • HURGHADA LA SUPER-TARIF cu zbor din Cluj, continuă și toamna 2017!

  • SHARM EL SHEIKH cu zbor din Budapesta!

Cautare si rezervare


ETI-specialistul pe Egipt

Stimați Oaspeți,
Dragi Prieteni,

Ne bucurăm foarte mult că avem ocazia de a vă prezenta catalogul nostru nou, destinat turiștilor din România. În primul rând dați-mi voie să Vă prezint pe scurt compania Express Travel Internațional.

Firma a fost înființată în 1998 în Germania, la Frankfurt pe Main, proprietari fiind Maja Jennifer Köhl și soțul ei, Mohamed Samir. La început au vândut doar programe din Egipt, diversificându-și oferta treptat. Firma și-a ales de la început parteneri cu servicii de calitate.

Lanțul hotelier Red Sea Hotels, cunoscut poate publicului, face parte și el din portfoliul companiei, de asemenea compania de croaziere pe Nil, Grand Cruises. Serviciile la sol (transfer, programe, excursii, servicii de ghid) sunt furnizate de firma Cairo Express International, aparținând de asemenea grupului de firme.

Firma din Viena a luat ființă în toamna anului 2005, primele curse charter fiind lansate către Egipt (Hurghada și Sharm el Sheikh) în iarna aceluiași ani. Azi pleacă săptămânal spre diferite destinații 1-2000 de turiști din Austria în organizarea celor 12 colegi de la centrul de rezervări din Viena.

Între timp firma și-a deschis filiale în Elveția, Slovacia, Slovenia și Ungaria, ocupând un loc fruntaș între touroperatorii care oferă sejururi și programe în Egipt.

Răsfoiți acum primul catalog în limba română, cu imaginea cunoscutului model Markus Schenkenberg și cele două modele superbe Julia și Nina Meise. Serviciile de calitate oferite de hotelurie Red Sea, ospitalitatea localnicilor, istoria unică a Egiptului, unde a început totul, farmecul orientului, albastrul profund al Mării Roșii, biodiversitatea rară și soarele care strălucește în orice anotimp, constituie ingredientele unui sejur perfect.

Vă așteptăm cu drag !


Martin Hafner, director general și echipa ETI