loading
facebook
  • Marsa Alam - zbor charter saptamanal din Budapesta - in fiecare zi de JOI

  • HURGHADA cu zbor charter BLUE AIR din BUCURESTI - in fiecare zi de sambata

  • HURGHADA cu zbor din CLUJ - incepand din 16 Martie - in fiecare zi de sambata

  • SHARM EL SHEIKH cu zbor charter din CLUJ-NAPOCA, in fiecare zi de sambata

  • HURGHADA din DEBRECEN - Vara 2019 - incepand din 26 Iunie - zbor charter saptamanal

Cautare si rezervare


Vacante Egipt

Ägypten Urlaub - ETI.at

 EGIPT - "Perla Africii "- ţara care se mândreşte cu cel mai lung fluviu din lume, îşi merită cu adevărat această denumire. Fără existenţa Nilului, care determină atât caracteristica, cât şi întreaga istorie şi economie a ţării, în acest deşert nu s-ar fi dezvoltat niciodată o cultură atât de avansată. Cu gândul la Egipt, apar în faţa noastră locuri exotice, piramide, faraoni, comorile lui Tutankamon şi imaginea unei civilizaţii misterioase, de mult dispărută.

                "Nu există o altă ţară, care să ascundă atâtea minuni" - scria Herodot cu 2400 ani în urmă. Oricine vizitează Egiptul găseşte întotdeauna ceva care să-l atragă. Marea Roşie oferă oportunităţi inedite pentru cei îndrăgostiţi de scufundări şi sporturi nautice, iar pentru cei pasionaţi de arheologie şi istorie, misterele unei civilizaţii de 5000 de ani reprezintă impresii de neuitat. Aveţi ocazia de a vizita vestitele piramide de la Gizeh şi Sfinxul, renumitul bazar din Cairo - Khan el Khalili, comorile lui Tutankamon din Muzeul de Egiptologie, templele minunate din Luxor şi Karnak, mormintele regale din Theba, muzeul aflat în Memphis, piramidele sau vestigiile romane din Alexandria.

                Vă recomandăm cursele charter spre Hurghada şi Sharm El Sheikh, unde apa mării este potrivită pentru baie tot anul. Apa cristalină, soarele sclipitor, infinitul cerului albastru, hotelurile cu servicii complexe, cu facilitati pentru adulti si copii sunt motivele pentru care staţiunile din Egipt sunt aşa de îndrăgite de turişti. Cei atraşi de imagini contemporane vor fi impresionaţi cu siguranţă de forfota metropolitană, bazarele şi viaţa de noapte din Cairo.

Descoperiti caldura si ospitalitatea egipteana si petreceti o vacanta de neuitat intr-una din statiunile de la Marea Rosie! Zburati cu noi in Egipt!

   

 

Hoteluri recomandate în Egipt